HOME       Introductie  |  Onze Diensten  |  Contact  |  Meer Informatie  |  Vacatures
 

Vacature Bank

Werken bij Fill betekent verantwoordelijk zijn voor goed schoonmaakwerk. Dit gebeurt in samenwerking met de klant. Werknemers van Fill zijn een verlengstuk van elk bedrijf waarbinnen zij schoonmaakwerk verrichten. Immers schone bureaus, toiletten, vloeren e.d. zorgen voor een prettige werkomgeving voor de klant.

Er wordt gewerkt met een logboek. Hierin staan per dag de werkzaamheden vermeld, die met de klant zijn afgesproken. Werken met milieuvriendelijke producten. Voldoende tijd hebben om de werkzaamheden uit te voeren. Goed ingewerkt worden. Daarnaast een goede begeleiding gedurende het dienstverband. Salaris volgens CAO schoonmaakbedrijven.

Fill Schoonmaakgroep is op zoek, voor diverse projecten in en in omgeving het Westland, naar gemotiveerde medewerkers. Mensen die overdag of in de avonduren part-time willen werken. Werktijden in overleg. Tevens zoeken wij mensen die kunnen invallen tijdens ziekte en/of vakanties. Vind je het prettig om op verschillende projecten te werken, dan kun je reageren voor opleveringsopdrachten.